Spinner
Dovanokite spalvas jų nematančiam
0

Šįkart rašau apie vieną vienintelį pasiūlymą – enchroma akinius. Jis nėra pigus, bet patikėkit, tai bus „lifetime” dovana žmogui, kuris, iki šiol matė pasaulį juodai baltą, kuris nežino, kas yra žalia žolė, žydras dangus ar kokios spalvos jo vaikų akys!!! Ir visiškai nesvarbu, kiek jam metų – 6, 12, ar 53… Tikėtina, kad visi apsidžiaugs iki negalėjimo.

Taip, tai akiniai, leidžiantys pamatyti spalvas – enchroma akiniai. Šiuo metu juos nesunkiai galite užsisakyti ir atsisiųsti iš už Atlanto. Be abejo, tai nėra pigus dalykas – kaina svyruoja nuo 245 iki 392 EUR, bet jei savo draugų tarpe turite tokį žmogų suburkite jo artimiausius draugus,  šeimos narius, kolegas bendrai dovanai gimtadienio ar Kalėdų proga. Spalvų visada yra aplink – net žiemą 🙂

Manau, tai bus įsimintina, nepakartojama, apgalvota ir suorganizuota dovana. Jei sugalvosite tai padaryti, nufilmuokite prašau gavusiojo reakciją ir atsiųskite mums. Nes žmogaus emocijos, gavus šią dovaną, yra neįkainojamos ir suteikia gerų emocijų visiems visiems aplinkui.

Su meile, Renata

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X