Spinner
12 žmonių tipų, kuriems Kalėdoms reikia dovanoti gesintuvą
0
Stilingas asmeninio dizaino gesintuvas

Ar žinote, kad google paieškų „Dovana vyrui” per mėnesį yra 2900? (Galima būtų nutylėti, kad „dovana moteriai” – ieškoma kone triskart rečiau, 1200. O „dovana žmonai” – nulis paieškų per mėnesį). Dauguma sako, kad dovaną vyrui yra daug sunkiau išrinkti negu moteriai. Turime super idėją, kuri nudžiugins daugelį vyrų, bet puikiai pasitarnaus ir moterims. Štai keli žmonių tipažai, kuriems pravers asmeninio dizaino gesintuvas.

Kavinės šeimininkui

Jeigu bičiulis, draugas ar mylimasis turi kavinę, restoraną ar barą, tai jam ir pagal įstatymą, ir pagal sveiką protą privalu turėti gesintuvą. Greičiausiai ir turi įprastą raudoną gesintuvą, nugrūstą į atokiausią kampą. Bet šį gesintuvą norės pastatyti svečiams matomiausioje vietoje – ypač jeigu ant jo kavinės wi-fi slaptažodis.

Automobilistui

 Mažai yra nevairuojančių vyrų. O automobilyje – būtinas gesintuvas, nes skaičiuojama, kad kasmet Lietuvoje dega per 1000 automobilių. Be to, jį kas keleriuis metus reikia patikrinti, o pasenusius atnaujinti, tad tikrai pravers naujas ir ne bet koks – o stilingas. Su jo mėgstamu automobilio prekės ženklu. Kokiu – pasakysite Jūs.

Gera dovana vyrui
Gera dovana vyrui (Foto: Vytėnų gesintuvai)

Žvejybos mėgėjui

Visi darbiniai gaisrai gali palaukti – jeigu reikia su draugais vykti į žvejybą. O tikriesiems gaisrams žvejui reikia ir tikro sertifikuoto gesintuvo.

Grožio salono guru

Jeigu salone vyksta Kalėdinis vakarėlis – tokia dovana nešini susilauksite ovacijų. Stilingas ir gražiai įpakuotas gesintuvas visada suteikia krūvą gerų emocijų.

Saugumo asas

Nuolat akcentuoja, kad tas nesaugu, taip negalima, tas rizikinga? Dirba apsaugos, draudimo, finansų srityje? Turėtų nudžiugti gavęs papildomą saugumo garantą.

Būsimas jaunavedys

Kalėdos kartais tampa ir bernvakariu. Į tokį atsinešus nuotaikingą dovaną – prunkšite iš juoko. Tik įsismarkavę neimkite purkšti – gesintuvas ne žaislinis, o sertifikuotas, skirtas tikriems gaisrams.

Futbolo klubo sirgalius

Jeigu esi futbolo klubo sirgalius, tai ir tavo kelnaitės, ir tavo gesintuvas turi būti atitinkamas. Klubo draugai tuo pasirūpina.

Saldumynų mėgėjas

Per Kalėdas nuo saldumynų galima tiesiog sprogti… O štai šis skanus saldainis tikrai sprogsta, jeigu greta užsiliepsnoja atvira liepsna, ir taip apsaugo brangų žmogų ir jo turtą net tada, kai nėra kam papurkšti gesintuvo.

Naujakurys

Švęsti Kalėdas jus pakvietė į naujuosius namus? Jeigu yra namai, reikia ir gesintuvo. Ne tik dėl grožio – bet ir dėl saugumo. Net ir Kalėdinės žvakės kartais sukelia gaisrus. O gaisras kambaryje įsismarkauja vos per 5 minutes.

Architektas ar dizaineris

„Geriau jokio gesintuvo – negu baisus gesintuvas”, – sako dizaineris. Gal būtent dėl stiliaus jokio gesintuvo dar neturi ir jūsų bičiulis architektas, nors židinį sau susiprojektavo puikų.

Žmogus, kuris turi viską

Dažnai žmogus, kuris turi viską, neturi laiko įsigyti namams gesintuvo. Ir turbūt nežino, kad per pirmas tris minutes neįsisiautėjusį gaisrą įmanoma užgesinti pačiam.

Dovana vadovui ar verslo partneriui

Smagiai palinkėkite jam laiku ir su šypsena mokėti užgesinti visus gaisrus ir ramiai pasitikti šventes.

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X