Spinner
Dovanos vairuojantiems
3

Nežinau kaip jums, bet man neretai sunkiau išrinkti dovaną vyrams, negu moterims. Bet sykį mane aplankė išganinga mintis: juk dauguma vyrų (kaip, beje, ir moterų) – vairuoja automobilį. Ir jame praleidžia ne vieną valandą kasdien: keliaudami į darbą ir iš jo, vykdami į keliones, turistines iškylas ir pan. Todėl kone kiekvienam galima surasti automobilinę dovaną.
Pakrovėjas. Jeigu dar neturi mobiliojo telefono automobilinio įkroviklio – tai toks tikrai praverčia. Niekas taip nesugadina nuotaikos kaip ne laiku išsikrovęs mobilusis. Kaina apie 20 eurų. Pigesnės opcijos tiks, jeigu reikia nedidelės dovanos arba kai norisi kažką pridėti prie vokelio atminimui. Taip pat tėčio dienos proga, kad vaikas visada galėtų paskambinti ir papasakoti šviežiausią nuotykį. 

Automobilinis įkroviklis
Automobilinis įkroviklis tiks ir kaip dovana kolegai, ir tėčiui

Kelioninis termopuodelis. Kaip smagu kelionėje stabtelti degalinėje ir įsipilti kavos, be to ir gamtos neteršti – į daugkartinį puodelį. O gal net iš namų pasiimti į kelionę mėgstamos arbatos ar kakavos, tuomet ir kamščiai ne tokie baisūs. O jeigu dar jis užkietėjęs fotografas mėgėjas – tai prašau ir teminis puodelis.
Kelioninis termopuodelis
Kelioninis termopuodelis pravers skubančiai ir daug laiko automobilyje praleidžiančiam vyrui

Navigacija. Tai greičiau bus jungtinė kelių šeimos narių arba draugų dovana – bet verta apsvarstyti. Apie šimtas eurų – ir galima rinktis. Tiks daug keliaujantiems darbo arba laisvalaikio reikalais.
Navigatorius
Praktiška dovana, jeigu mėgsta keliauti automobiliu

Vaizdo registratorius. Čia patarti dar nedaug ką galiu, tai neapsimesiu išmananti. Bet tai dovana, kuri neabejotinai praverčia, nes vairuojant pati ne sykį susidūriau su įvairiomis situacijomis, kai be vaizdo įrašo būtų sunku įrodyti, jog esi nekaltas. Testuotojų rekomenduotas registratorius  – jau link 200 eurų.
Vaizdo registratorius
Vaizdo registratorius itin praverčia avarinėse situacijose

Kelioninis peilis. Netikėtai supjaustyti iškyloje arbūzą, nudrožti šakelę kepti vaiko zefyrams arba grybauti. Man automobilyje visada praverčia peilis. Išsirinkti galima pagal savo biudžetą – nuo keleto iki keliasdešimt eurų. Jeigu esate prietaringas – tuomet už šią dovaną gavėjas turi susimokėti simbolinę monetą (kai kurie tiki, kad aštrių dovanų negalima dovanoti, aš nesu viena iš jų:).
Peilis
Medžioklinis peilis pravers ne tik medžiotojui

Žibintuvėlis. Sugedus automobiliui, prireikus pakeisti padangą, ieškant kažko tarp daiktų bagažinėje, o jeigu už lango naktis – nepamainomas daiktas automobilyje.
Žibintuvėlis
Tokia dovana gali išgelbėti nepatogiose situacijose

Skėtis. Kaip gerai automobilyje turėti budintį skėtį, nes pliaupiant lietuviškam lietui po keliolikos metrų sprinto gali atrodyti kaip pabuvojęs duše su drabužiais. Kainą galite pasirinkti pagal skiriamą biudžetą, nuo 10 iki 50 eurų.
Skėtis
Saugiai palydėti damai iš automobilio

Dar daugiau idėjų – straipsnyje Dovana vyrui.
O aš pati jau metai gyvenu be automobilio.  Tai kitą temą parašysiu apie tai. Užsukite vėl.
Sklandžių kelionių!
Gitana
Foto tituliniame puslapyje: Martynas Zaremba

3 Comments

  1. Greta Gretchen Ūsaitė 31 gegužės, 2018 Reply

    Liuks

  2. Greta Gretchen Ūsaitė 31 gegužės, 2018 Reply

    Ok

  3. Deividas Stančikas 4 birželio, 2018 Reply

    suppper

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X