Dovanos pirmosios komunijos proga

Dovanos pirmosios komunijos proga
Proga: Pirmoji komunija
Renginio data: 2019-05-19
Dovaną išrinkti nelengva, o komunijos dovaną - dar sunkiau. Tėvams ir krikšto tėvams - prisiminkime, kad I-oji komunija, visų pirma, religinė šventė - tad tai viena iš nedaugelio progų, kai krikščioniui yra galimybė dovanoti religinio pobūdžio dovanas: kryželį, bibliją, maldaknygę, škaplierių, rožančių. Išnaudokite šią galimybę. O greta to galite įteikti ir viską, kas džiugina vaiką. Patarimų, kaip pasiruošti I-osios komunijos šventei, galite rasti mūsų straipsnyje: https://kapadovanoti.lt/2018/05/17/pirmoji-komunija-kaip-pasiruosti-svente-dovanos/

Sidabrinis kryželis

35 EUR
Sidabrinis kryželis kaip papuošalas ir apsauga krikščionių nešiojamas ant kaklo.

Meniškai įrišta Biblija

84 EUR
Išskirtinė dovana, kuri bus vertinga bibliotekoje ir užaugus. Nebūtinai tokią, bet paprastesnę Bibliją vertinga dovanoti vaikui krikšto, I komunijos, sutvirtinimo sakramentų proga, taip pat vestuvėms.

Biblija. Šventasis raštas jaunimui

20.4 EUR
Patrauklus Šv.Rašto formatas jaunam žmogui - gera dovana nuo krikšto tėvų ar senelių.

Psalmės spalvinimui

3.8 EUR
Ieškantiems simboliškos, bet nebrangios ir smagios religinės dovanos - spalvinimo knyga su gražiomis psalmėmis. Galima pridėti ir prie vokelio.

Medinis rankų darbo rožančius

2 EUR
Paprastas, bet dailus - ir labai svarbus atributas dovanojant I komunijos dovanas. Šiame įdėtas ir gabaliukas Jeruzalės žemės.

Pirmai komunijai skirtas ypatingas kepalas

11 EUR
Galima uždėti pirmosios komunijos simbolius - Eucharistija. Labai simboliška, nes pirmoji komunija ir skirta dalintis Eucharistija, dievo kūnu - duona.

Įgarsintos biblijos istorijos - knygos su skaituku

74 EUR
Naujausios Japonijoje sukurtos technologijos suteikia galimybę ne tik skaityti geriausias biblijos istorijas - bet ir jas girdėti. Vienas skaitukas įgarsina visas 18 lietuviškai išleistų serijos knygų - patiks išmaniems vaikams.

Sidabrinis rožinis

30 EUR
Dailus estetiškas smulkių karoliukų sidabrinis rožinis. Padengtas medžiaga, apsaugančia sidabrą nuo pajuodavimo. Pagamintas Italijoje. Graži ir prasminga dovana.

Sidabrinė grandinėlė kryželiui

15 EUR
Pakabukas ir grandinėlė neretai būna parduodami atskirai, tad užsakydami apsižiūrėkite.

Paveikslas

154 EUR
Taikliai išrinktas paveikslas primins apie šią progą vaikui visą gyvenimą. Gali būti ir šviesia religine, angelų tematika.

Angelas

65 EUR
Galerijose paieškokite - rasite autorinio darbo dailių angeliukų: juos galės pašventinti ir turės priminimą apie šį svarbų sakramentą.

Žurnalo "Vakaro žvaigždelė" prenumerata

12 EUR
Krikščioniškas smagus žurnalas vaikams, kas ketvirtį pasieks pašto dėžutę. Kartu ir CD.

Biblijos istorijos vaikams

4.4 EUR
Iš viso išleista 18 skirtingų šios serijos knygų - perkantiems visą rinkinį dovanojamas skaitukas, įgarsinantis visas 18 knygų. Patiks išmaniems vaikams:)

Autorinio darbo rožančius

36 EUR
Išskirtinis autorinio darbo rožančius, tuo pačiu santūrus, estetiškas.

Subtilus gėlių lankelis

7.5 EUR
Papuoš ir per fotosesiją, padės pasijusti mergaitei šventiškai ir pakiliai, bei liks kaip dovana. Galima užsakyti pas floristus ir iš gyvų gėlių - atrodo nuostabiai.

Biblija, ekumeninis leidimas

45.1 EUR
Biblija - būtina dovana sakramento proga, auksuoti puslapiai, knygų iškartos - vertinga dovana nuo krikšto tėvų, senelių ar tėvų.

Cukraus vatos aparatas šventei

45 EUR
Nieko netrūksta? Padovanokite šventei cukraus aparato nuomą - pasikvieskite svečius į kiemelį, parką ar kavinės terasą (suderinus) ir pavaišinkite svečius.

Pakabukas | Plukė moly

12 EUR
Tiesiog dailus pakabukas, primenantis šią gražią progą. Autorė išpiešia tokius smulkius, dailius piešinėlius - atrodo žaviai.

Rankų darbo angelas | Menoja

29 EUR
Prisiminimo dovana, papuoš kambarį ir primins šį sakramentą.

Išmanioji apyrankė Xiao Mi Band 2 su žingsniamačiu

16.4 EUR
Sveikiname žengus svarbų žingsnį tikėjimo link!

Baltas rožančius iš natūralios kriauklės

25 EUR
Rankų darbo rožančius, tad kiekvienas gaminys savaip unikalus.

Natūralaus vaško žvakė

2 EUR
Nebūtinai žvakė turi būti balta - puikiai tinka ir natūralaus bičių vaško žvakė.