Spinner
Gimtadienio lauktuvės vaiko draugams
0

Mes turime vaikų gimtadienio tradiciją – atsisveikinant su svečiais, jubiliatas savo draugams įteikia minidovanėlę-lauktuvę. Jos gana simbolinės ir nedidukės – ledinukas ant pagaliuko, balionas, šviečiančios lazdelės, muilo burbulai ar kreidelės, nelygu tema ir vieta. Svarbiausia – dailiai supakuotos. Bet kiek džiaugsmo suteikia svečiams!

Lauktuvės namuose primins šventę, jas galima apžiūrėti ar sukrimsti pakeliui – taip ir kelionė namo neprailgs, arba pradžiuginti brolį / sesę, jeigu kartais nedalyvavo šventėje.

Mūsų vaikai jau taip priprato prie tų lauknešėlių, kad net nustemba, jeigu kokiame gimtadienyje jų nebūna:) Be to, mažiesiems jubiliatams taip smagu išlydint svečius padėkoti ir patiems įteikti mažą lauktuvę. Pasijunta svarbūs ir tikri vakaro šeimininkai.

confetti-2092583_1920
Pagaminkite gražias dėžutes. Savo dukrytės trečiajam gimtadieniui, kuris buvo braškių tema, dariau braškių formos dėžutes. Kai dėžutė tokia daili, jau ne tiek ir svarbu, kas bus jos viduje: keletas saldainukų, balionas, o gal kokia mini figūrėlė iš kinderių dėžutės žaislų atsargų.

braškės
Pakabukas su saldainiais. Ant gražios virvelės suverkite keletą saldainių su skylutėmis – taip pat tinka ir maži riestainiukai. Ypač pravers princesių ar damų arbatėlės temos gimtadieniams.

pakabukas
Saldumynų vėrinukas. Jais galima ir šventę papuošti, o įpakavus į skaidrų celofaną – gali būti kaip padėkos dovanėlė, išlydint vaiko šventės svečius.

saldainiai celofane
Kaukės ar karūnos. Teminį gimtadienį labai papuošia kiekvienam dalyviui paruoštos arba kartu su svečiais sukurtos kaukės, karūnos – o po gimtadienio parsinešus dar jomis dar galės pasidžiaugti ir namie. Paprastas dalykas, bet labai mėgstamas vaikučių.

vaiku kaukes zvereliai
Namukas su staigmena. Atsispausdinkite gražią namelio formą – daug ir įvairių variantų savo temai rasite Pinterest, iškirpkite, suklijuokite ir įberkite į vidų kokių nors skanėstų. Kad neišteptų namelio, geriau dar įklokite į namelio vidų sviestinio popieriaus, apklijuokite maisto pakavimo plėvele arba įvyniokite lauktuves į foliją.

Kai gražiai įpakuota - viskas bus įvertinta
Šviečiantis balionas. Neįtikėtina, kiek džiaugsmo vaikams suteikia paprastas helio balionas – o jeigu dar jis su šviečiančia lempute, laimė – dviguba. Tik pasirūpinkite turėti keletą atsarginių – turėjome ašarų, kai vieno vaiko balionas užkabintas sprogo, kitam išsprūdęs iš rankų nuskriejo.

led balionai
Minidovanėlėmis – balionais ar kaukėmis papuoškite šventę, o jei tai lauktuvės – šventės metu sudėkite į krepšį ar dailią dėžę atokiau, kad vaikams nebūtų pagundos. Kai išlydėdami svečius įteiksite jiems vieną iš šių dovanėlių – bus maloniai nustebinti. O tuomet ir atsisveikinti bei palikti linksmą gimtadienio vakarėlį mažiesiems bus daug lengviau.

Smagios šventės,
Gitana

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X