Spinner
Siunčiamos dovanos: raskime idėjų savam krašte
0

Grįžti namo per Kalėdas man yra šventas reikalas. Iš tikrųjų, negrįžusi esu tik vieną kartą. Bet čia ne mano kaltė. Tiesiog mūsų pirmagimė greitu metu planavo įšokt į gyvenimą ir jokios avialinijos nenorėjo būti to liudininkėmis.
Tačiau pasaulyje yra žmonių, kurie ne kasmet gali sugrįžti į šį esminį šeimos ratą, o pasiųsti šiltą žodį, apkabinimą, kruopelę dėmesio norisi. Šią temą mums pasiūlė Ugnė, kuri jau penkerius metus gyvena Čilėje. Iš ten suskraidyt iki čia ir atgal – jau rimtas reikalas. Ne visada pavyksta… Ji pasakojo, kad siųsti lauktuves iš už Atlanto yra sudėtinga, nes lėtai keliauja, kartais išvis paklysta, jautrūs daiktai gali dužti ar sulūžti. Be to, dėl sugriežtintos siuntimo tvarkos, viską reikia išpakuoti, parodyti ir deklaruoti.
Tad visai puiki jos idėja – lietuviams siųsti lauktuves  iš Lietuvos. Tikrai turime nagingų žmonių, kurie gali pasiūlyti gražių ir skanių daiktų. Ir dažniausiai, jei tai nėra masinė prekyba, galima susitarti dėl personalizuoto sveikinimo šalia dovanėlės. Jei Gitana su „Barbora“ sugebėjo susitarti dėl laiško prie dovanos, tad čia, manau, apskritai neturėtų kilti sunkumų.
Šokoladas paštu. Taip, turbūt jau daugelis yra mačiusių šią idėją, bet kiek Jūsų yra ją siuntusių ar gavusių? Tikiu, kad nedaug. Šokolado paštas  – tai vieta, kur galėsite užrašyti sveikinimą, pasirinkti Jums patinkantį atviruką ir įdėti gavėjo mėgstamos sudėties šokoladą. Taip pat galite rinktis Chocotelegramą, kur savo žinutę išdėliosite iš šokoladinių kubelių -raidžių ar simbolių, parinksite pakuotę ir pasiųsite gavėjui. Paprasta ir kažkas daugiau nei atvirukas.

Meduoliai. Visų mėgstami meduoliniai grybukai gali virsti spalvotais besmegeniais. Tokie stebuklai vyskta Mini grybukų virtuvėje Kaune. Asmeniškai išbandyti ir nuotaikingi – nudžiugins vaikus ne mažiau nei kinderiai, nes bus it staigmena. O ir naudojami maistiniai dažai yra draugiški, tad vaikams tiks.

meduoliniai besmegeniai
mini grybukai

Liofilizuotos uogos. Dar viena dovana iš valgomos kategorijos. Bet juk kaip faina, gauti žiemą uogų! Ne, nešaldytų, o šaltyje džiovintų – čia esminis skirtumas. Imi tiesiai iš indelio ir burnon.  Viena, dvi, trys… ir jauti, kad vasara jau visai čia pat… Žmonės kalba, kad šios uogos išsaugo visus 100 proc. savo vitaminų. Mano vaikai, viską atiduotų už uogas žiemą. Beje, aš irgi. Jų galite rasti Super Garden online ir tikrose parduotuvėse.

Papuošalai – toji kategorija, kuri yra gan lengva ir tinkama daugeliui moterų. Man jau ilgus metus be galo patinka visi miško gyventojai, kuriami Sutvėrimų. Jų laisvus darbus galite rasti šiame kataloge. Nesu tarusis su jais dėl personalizuoto sveikinimo pridėjimo, bet, manau, kad neturėtų kilti dėl to problemų. Kilputės pievoje galėsite išsirinkti bijūnų, mėlynių, spanguolių, serbentų savo artimųjų kaklams ar ausims. Labai skanūs papuošalai, kurie žaismingai papuoš Naujųjų Metų naktį.
kilputės pieva ką padovanoti
Tekstilė. Lengva. Nedūžta. Visada namuose praverčia. Prints on Linen pasiūlys nuostabių virtuvinių rankšluosčių Kalėdoms ir ne tik, pagalvėlių užvalkalų, staltiesių ir stalo takelių, krepšių, puodkelių, sienų dekoracijų ir dar daug visko. Stilingi ir dailūs daiktai. Belieka išsirinkt. Aš neišsirinkčiau…
virtuvinis rankšluostis-prints on linen
prints on linen

Grožio priemonės vyrams. Štai tokios online parduotuvės kaip  Suka ūsą arba Hipster dovanos Jums krūvą praktiškų dovanų idėjų vyrams. Ir nebūtinai barzdotiems. Putos, muilai, šepetukai, priemonės odos priežiūrai pravers visiems. Svarbiausia, kad viskas vyriškai, rimtai supakuota, be jokių kaspinėlių ir „mielų” pakuočių. Nes, kai aš vyrui pasiūlau savo kremą šerpetojančiai jo odai, jis nusisuka: „fui, čia bobiška“ 😀

Printai. Jaučiu silpnybę „spaustam” menui. Jie ir nuotraukos – tai dalykai, kurie gali rasti vietą mano namuose. Su paveikslais draugauju kur kas sudėtingiau. Visada ieškau įdomių printų ir kaip tas knygas vaikams, rodos, pirkčiau ir pirkčiau, tik sienų plotas, deja, ribotas. Jei šie dalykai patinka ir Jūsų artimam, įdomybių ieškokite KataKiosk‘e. Čia pat galite įsigyti ir žaismingą atviruką, ant kurio tikiu be problemų išraitys Jūsų sveikinimą. Žinoma, aš prioritetą teikčiau jau įrėmintam daiktui, kad gavėjas nepadėtų to printo į šoną, kol įsirėmins, o iškart kabintų. Beje, Lietuvos teritorijoje siunčia nemokamai.
katakiosk printas ką padovanoti
katakiosk

Liko dar 2 savaitės, tad pasistengus ir susitarus, dovanos pasieks laiku. Jei ne iki Kalėdų, tai labai maloniai nudžiugins ir tarpušvenčiu ar net po Naujų. Dovanos visada džiugina, datos net nereikia, ar ne?!
Su meile, Renata
 

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X