Spinner
Vieta dovanų idėjoms
0

Ar kada teko laužyti galvą, kuo nustebinti žmogų, turintį viską? Ką padovanoti vaikui, kai šeimoje jų auga keli ir, regis, jie jau turi visus įmanomus žaislus ir knygas? Ar teko rinktis – daug atskirų, ar bendra visų svečių jungtinė dovana? Mums irgi. Mes dvi moterys, dvi draugės – mūsų šeimose auga trys ir keturi vaikai. Įsivaizduojate, kiek per metus mes turime progų dovanoms?

Vaikai, vaikų draugai, klasiokai, darželiokai. Mūsų artimieji, giminaičiai, draugai, kolegos… Vestuvės, gimtadieniai, krikštynos… Tikrai tenka pasukti galvą, kad pavyktų žmogų nustebinti, nudžiuginti.

Taip ir gimė mintis – sukurti dovanų idėjų tinklaraštį. Vietą, kur bet kokia proga – vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniui, išleistuvėms, įkurtuvėms – galėtum pasisemti įkvėpimo ir idėjų. Mums dovana – tai pirmiausia emocija, prisiminimas, prasmė, o nudžiuginti žmogų (neišleidžiant tam milijono) – mums malonumas.

Taigi čia  skleisime gerąją dovanų aurą, dalinsimės dovanų idėjomis, apžvelgsime etiketą ir tendencijas, patarsime kaip kurti staigmenas.

Lygiagrečiai kuriame ir dovanų norų svetainę. Nori būti tarp pirmųjų, kurie gaus apie ją žinią ir padėti draugams bei artimiesiems lengviau Tave nudžiuginti? Parašyk mums savo el.paštą adresu idejos@kapadovanoti.lt ir mes informuosime, kai tik svetainė pradės veikti, o taip pat atsiųsime dovanų idėjų naujienlaiškį.

Ir ačiū, kad palaikote – žengiant pirmuosius žingsnius tai labai mums svarbu:)

Linkėjimai,
Gitana ir Renata

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X