Spinner
Vasarinės dovanos – turintiems dviračius
0

Jau buvau pamiršusi, kaip gera sėsti ant dviračio ir prasilėkti su vėjeliu – per miestą ar parką.  Neįtikėtinas gėris. Kas nevažinėjate, pasižiūrėkite savo sandėliukuose ar garažuose ir išsitraukite, o gal net nusipirkite naują, o gal ir nenaują, o jau naudotą dviratį. Įsisodinkite vaiką į kėdutę ir – pasinerkite į vasaros smagumus.

Kiek matau skelbimuose (skelbiu.lt ar musumazyliai.lt), naudotą net ir aliumininį dviratį jau galima surasti už kokį 140 eur. (Svoris tampa labai svarbus, kai reikia jį kasdien tampyti pvz. į rūsį ir atgal). Nemažai žmonių nusiperka, nenaudoja ir paskui su geroka nuolaida parduoda. Pats dviratis – puiki jungtinė dovana. Chebrytė susimeta po 30 eurų ir žiūrėk kokiam gimtadieniui galima nupirkti visai neprastą hibridą, tikrai geriau nei krūva mažesnių atskirų dovanų. O jeigu dviratis jau yra ir juo važinėjamasi?

Pravers papildomi atributai – tik prieš tai užmeskite akį, ar dviratis jais neaprūpintas.

Dviračio žibintas 27 eurai. Kai tenka minti pedalus vakare, tai ne tik patogiau, bet ir gerokai saugiau.

Dviračiai ir priekaba su vaikais
Gertuvė, žibintas, net kojelė – gali tapti puikia dovana. Reikia tik apžiūrėti, ko trūksta:)

Dviračio spyna. Esame vagims paaukoję kokius keturis dviračius, o dar vieno nepavyko pavogti – sugadino tik spyną. Tad kaip niekas kitas patyrėme, kaip svarbu spyna. Kuo geresnis dviratis, tuo kokybiškesnę spyną reikėtų rinktis. Mes dedame 8 apsaugos lygio, apie 39 eurus. Praėjusį kartą prirakintą dviratį bandė pavogti – bet nepavyko, tik sugadino spyną. Su ja daugiau nei pusvalandį vargo ir spynų atrakinimo meistras, pragręžė kelioliką skylučių (sakiau, parduosiu ją spynų parduotuvei, kad galėtų naudoti reklamai:). Meistro verdiktas: kitą sykį vėl pirkite tokią, gerai laiko. Ten buvo Abus spyna, 8 apsaugos lygio. Aišku, pernakt palikus dviratį lauke, nepagelbės jokia spyna:)

Dviračio pompa – tokio daikto neturiu, tad dažniausiai prašau automobilistų – tėčio ar krikštatėvio, kad pripūstų man padangas. Arba minu į Statoil. Bet labai praverstų turėti po ranka – tik pumpt ir prisipūtei padangas. Apsidžiaugčiau tokia dovana, o kaina nesikandžioja – apie 7 eurus.

Dviračio krepšys – kaip man gražu pažiūrėti į tas žavias dviratininkes, miesto dviračius pasipuošusias krepšiais, o dar jeigu juose pridėta gėlių ar kokia žavi kuprinė, o gal pledas ir užkandžiai iškylai gamtoje.

Spidometras ir nuvažiuotų kilometrų matuoklis – dauguma išmaniųjų telefonų paprastai dabar būna su sveikatinimo programėlėmis, kurios matuoja, kiek nubėgai kilometrų ar nuėjai žingsnių, kai išmėgini, visai apima azartas kasdien nužingsniuoti tuos privalomus 10 tūkst. žingsnelių. Užsikabino net ir mano vyras. Manau, panašus azartas apimtų ir su nuvažiuotais kilometrais dviračiu arba sudegintomis kalorijomis. Kaina 15 eurų.

Geras iškylų kilimėlis. Porą jau suplėšė vaikai, žaisdami su juo „roges”, ir neatidėliojant teko įsigyti naują – nes vasarą tikrai superinis daiktas. Ypač jeigu pasitiesi kur nors prie upės ar ežero, kur pakrantė neretai būna drėgna, o šie kilimai nepraleidžia drėgmės. Taip pat ir paplūdimyje gerai praverčia – aišku, skirtingai nei rankšluoščiu juo nenusivalysi ir byrantis smėlis dar gan ilgai primins apie viešnagę pajūryje. Bet argi tai bėda? Visai geras variantas, mūsų išmėgintas – spokey pledas, kaina dabar 12 eurų. Nors esame turėję ir paprastą iš prekybos centro, irgi neprastai tarnavo, iki jau minėtos „rogių” dalios.

Smagiai prasilėkti ir gerų iškylų,

Gitana

Komentuok! Mes Tave skaitome!

0

TOP

X